3.594 keer dankjewel!

17 Oktober 2018

3.594 keer dankjewel!

Lieve mensen, heel veel DANK: 3.594 stadsgenoten stuwden Groen-Lier&Ko naar 5 zetels in de gemeenteraad.Zijn we tevreden over ons eigen resultaat: JA!Zijn we blij met stemmenwinst voor rechts en extreemrechts: allerminst. N-VA en Open VLD besloten om samen verder te besturen, dat recht hebben ze ook.Groen-Lier&Ko wordt hét gezicht van de progressieve tegenbeweging in onze stad. Tom, Katrien, Geert, Yente en Peter zijn – samen met honderden vrijwilligers van Groen-Lier&Ko – klaar om dat verhaal vorm te geven.We gaan ervoor!! #kiesjetoekomst

Groen-Lier&Ko kiest voor een positief en optimistisch toekomstverhaal voor onze stad. Een verhaal dat mee tot stand kwam en continu evolueert door ons oor te leggen bij burgers, verenigingen en ondernemers. Groen-Lier&Ko wil onze stad ‘vergroenen’, in de ruimste zin van het woord. Samen ijveren we voor een duurzame stad die evenwichtig oog heeft voor sociale bekommernissen, ecologische uitdagingen en noden van lokale ondernemers.

 

We bieden je drie manieren aan om kennis te maken met ons programma:

  1. In een zevental online reportages getuigen Lierenaars in 2030 over de impact van 12 jaar bestuur door Groen-Lier&Ko.
  2. Onze speerpunten vormen een meer klassieke weergave van het programma van Groen-Lier&Ko.
  3. Heb je wat minder tijd of zin om onze online reportages of speerpunten door te nemen? Neem dan onze korte programmapunten door.

 

Feedback altijd welkom via [email protected]!

 

custom-Custom_Size___kies_je_toekomst.png

custom-Custom_Size___Ploeg_voor_de_toekomst_-_groot.png